Το Athens International College και η FAST LANE
εγκαινιάζουν το AIC-FAST LANE Training Center με μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το Athens International College φέρνει κοντά σας τη FAST LANE

...το μεγαλύτερο οργανισμό εκπαίδευσης πληροφορικής στον κόσμο!

To Athens International College ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη Fast Lane, το μεγαλύτερο οργανισμό εκπαίδευσης πληροφορικής παγκοσμίως, έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση και πιστοποίηση στελεχών σε δεξιότητες πληροφορικής από όλους τους vendors τεχνολογίας.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του AIC-FAST LANE TRAINING CENTER προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ για εγγραφές στα πρώτα εκπαιδευτικά τμήματα για 3 από τα πιο δημοφιλή εκπαιδευτικά προγράμματα.

Microsoft Azure Security Technologies (AZ-500T00)

Αυτή η εκπαίδευση παρέχει στους Επαγγελματίες Ασφάλειας Πληροφορικής τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή ελέγχων ασφαλείας, τη διατήρηση της ασφαλούς θέσης ενός οργανισμού και τον εντοπισμό και την αποκατάσταση τρωτών σημείων ασφαλείας. Αυτή η εκπαίδευση περιλαμβάνει ασφάλεια για ταυτότητα και πρόσβαση, προστασία πλατφόρμας, δεδομένα και εφαρμογές και λειτουργίες ασφάλειας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
700€ (-30% από αρχική τιμή 1.000€)

EC-Council Certified Ethical Hacker v12 (CEHV12)

Η εκπαίδευση EC-Council CEHv12 είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα που βασίζεται στο νέο πλαίσιο μάθησης που περιλαμβάνει, κατάρτιση, συμμετοχή και πιστοποίηση. Η πιστοποίηση Certified Ethical Hacker (C|EH) είναι η πιο αξιόπιστη στον χώρο του Ethical Hacking και αναγνωρίζεται από τους εργοδότες παγκοσμίως. Είναι η πιο επιθυμητή πιστοποίηση ασφάλειας πληροφοριών και αντιπροσωπεύει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα διαπιστευτήρια στον κυβερνοχώρο. Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 5 ημερών και περιλαμβάνει εκτεταμένη πρακτική εξάσκηση (hands-on) και εργαστήρια (labs).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
2.765€ (-30% από αρχική τιμή 3.950€
&
ΔΩΡΕΑΝ η πιστοποίηση Certified Ethical Hacker C|EH 312-50 

EC-Council Certified SOC Analyst (CSA)

Το πρόγραμμα Certified SOC Analyst (CSA) είναι το πρώτο βήμα για την ένταξη σε ένα κέντρο επιχειρήσεων ασφαλείας (SOC). Είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης σχεδιασμένο για επαγγελματίες αναλυτές, αλλά και για επίδοξους, μελλοντικούς αναλυτές SOC Tier I και Tier II. Μέσα από το πρόγραμμα ο υποψήφιος θα αποκτήσει τεχνικές δεξιότητες που έχουν μεγάλη ζήτηση και βρίσκονται σε ανάπτυξη, μέσω της διδασκαλίας από μερικούς από τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές στον κλάδο. Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 3 ημερών και περιλαμβάνει εκτεταμένη πρακτική εξάσκηση (hands-on) και εργαστήρια (labs).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
1.365€ (-30%
από αρχική τιμή 1.950€ &
ΔΩΡΕΑΝ η πιστοποίηση Certified SOC Analyst (CSA)

Αξιοποιείστε την προσφορά, αποκτήστε πολύτιμες γνώσεις και πιστοποιήστε ΔΩΡΕΑΝ τις γνώσεις σας

*Υποχρεωτικά πεδία

TOP